Hjemmeside optimalisering

Nettsiden er lik som en plant – du trenger å ta vare på den

Hvis du har en ferdiggjort nettside eller hvis du er i ferd med å lage en, bør du vite at en nettside, men først og fremst en nettbutikk er lik som en plant som du alltid må ta vare på. Det vil si, du må alltid beskjeftige deg med den, få den reparert og oppdatert, slik at det alltid passer med både kundenes og markedets behov .

Se på følgende punktene og sjekk deg selv. Se for deg selv om disse punktene er gyldige for din nettside eller nettbutikk. Hvis ikke, så bør du få den oppgradert så snart som mulig.

  1. Framdeles synlig?

Ringer kundene deg ofte for informasjon som ellers finnes på nettsiden? Det er ikke nødvendigvis deres feil at de ikke finner det de leter etter. Dersom dette ofte skjer, så bør du få nettsiden sjekket om den er nok lesbar, og om noen endringer er nødvendige for å gjøre både din og kundens jobb lettere. Dersom du har en praktisk og forståelig nettside, har du fordel på markedet, siden mange kunder feiler når de må forstå nettsiden. De vet ikke hvordan å bruke den, og de lukker nettsiden med en gang uten å gi den en sjanse. Vårt mål er likevel at kundene bruker mer tid på nettsiden, men vi må forsikre de nødvendige omstendighetene.

  1. Er utseende framdeles relevant?

Da for noe år siden du laget din nettside, fulgte du aktuelle trender, men din nettside trenger kanskje «nye klær». Det er ikke bare innholdet som er viktig, men også utseende. Derfor er det viktig at du alene eller med en ekspert team en gang iblant analyserer nettsidens design og om det framdeles er relevant på det «visuelle» markedet. Det er alltid en god ide å prioritere en fin, passende utseende som gir en god følelse, siden dette kan øke dine sjanser på markedet. Er det tid for å bytte design, ikke nøl med å starte med en gang!

  1. Har du både mobil og tablet/nettbrett versjon?

Mobiltelefonene og nettbrettene blir stadig viktigere siden de utvikles raskt. Flere og flere folk bruker dem i stedet for PC eller laptop, derfor er det essensielt hvordan din side eller nettbutikk ser ut og hvordan fungerer de på mobil og nettbrett. Hvis du ikke har mobil eller nettbrett versjon,  bør du få en laget med en gang ved hjelp av en ekspert. Om du allerede har dem, så må du få dem sjekket regelmessig, slik at alle de små ikonene er synlige. Det er en nokså stor utfordring å få nettsiden fungere nøyaktig på alle typer av maskiner, og du skal sikkert trenge en enkspert for å oppnå dette.

TJENESTER